Lipmaskers Yeah or Nee

Lipmaskers je bent er fan van of niet. Heel eerlijk wist ik op het moment van testen nog niet zo goed of ik nou bij de yeah of de nee hoorde. Ik had al eerder lipmaskers gekocht en gebruikt en ook toen wist ik niet of het nou een yeah of nee was, de ene keer was ik mega tevreden na gebruik omdat de huid van mijn lippen weer lekker zacht werd en er ook weer lekker verzorgd uitzag.

Deze keer koos ik voor een lippatch van de Hema van hun B.E.A lijn ik koos voor deze omdat de meeste van ons de Hema kennen en heel eerlijk wie komt er nou niet! Dus in plaats van een high end merk deze keer een merk wat iedereen aanspreekt en hoe fijn is het als het gewoon lekker betaalbaar is zelf koop ik liever 10 masker van bijvoorbeeld de Hema als 1 dure van een high end merk wat eigenlijk het zelfde beloofd.

studeren en testen tegelijk

Ik haalde de hydrogel lippatch uit de verpakking en glibberde het op mijn lippen, de vorm is echt super cute maar ik had wel een beetje het idee dat mijn mond iets te breed was. Het masker zat me op dat kleine puntje na redelijk goed ik heb hem best lang op gehad omdat ik ondertussen lekker bezig was met de studie, voor mij een perfect moment om maskertjes op te doen en hoe fijn is het als je wat dingen kunt combineren en zo weer tijd uitspaart! Iets wat ik voor mij belangrijk is, ik deel mijn tijd het liefst tot op de minuut in (niet altijd even goed) en het combineren van verschillende dingen is voor mij dan vaak erg fijn omdat ik hiermee het gevoel heb dat ik tijd bespaar en die kostbare tijd met mijn kinderen kan doorbrengen.

Na een goed half uur met de lippatch van B.A.E Hema op te hebben gezeten bedacht ik me dat ik er niet aan had gedacht om mijn lippen van te voren even te scrubben zodat alle dode huid en velletjes al van mijn lippen af zouden zijn en de lippatch lekker zou kunnen intrekken (lekker slim weer) maar ondanks dat ik me niet goed had voorbereid trok het product lekker mijn lippen in. Meteen na gebruik voelde mijn lippen echt super zacht aan en ook zagen ze er lekker gehydrateerd uit. De lippatch zelf was na een half uur ook echt droog en zag er erg grappig uit met mijn lip afdruk er in je kunt nu ook goed zien dat het lipmasker eigenlijk iets te klein was voor mijn lippen aan de onderkant was er genoeg ruimte maar als ik hem meer naar boven had geplaats hadden mijn mondhoeken niet gepast. Dit vond ik zelf toch echt een minpuntje aangezien ik niet een brede mond heb of mega grote lippen. Ook merkte ik dat ook al waren mijn lippen na gebruik lekker zacht en gehydrateerd na een uur begonnen mijn lippen extreem droog aan te voelen zelfs iets trekkerig niet echt het effect wat ik had verwacht en gehoopt.

Na het testen

Conclusie van deze test voor mij is dat deze lippatch van de Hema haar B.A.E niet heeft voldaan aan mijn verwachting omdat hij niet helemaal passend is en vooral omdat het effect binnen het uur weer verdwenen is. Binnenkort zal ik nog eens wat andere lipmaskers testen want heel eerlijk onze lippen kunnen nu de herfst haar intrede heeft gedaan wel wat extra verzorging gebruiken! Mocht je suggesties hebben laat ze dan vooral achter in de reacties en wie weet kies ik die wel om te testen!

Super leuk dat je weer kwam lezen laat me vooral weten welke merken jij gebruikt benieuwd naar bent en wat jou ervaring is met de hydrogel lip patch van B.A.E van de Hema.

Geverifieerd door MonsterInsights