Mijn burn out

Hi welkom op dit stukje van mijn blog waar ik vertel over alle perikelen van mijn burn out. Je leest hier o.a over hoe ik erachter kwam of nou ja eigenlijk met mijn neus diep op de feiten werd gedrukt en vooral hoe ik er mee omga en waarvan ik denk dat het me kan helpen om eruit te komen en vooral eruit te blijven. Mentale gezondheid is ons niet allemaal gegeven ik vindt het erg lastig om hierover te vertellen en te schrijven maar juist omdat het lastig is denk ik dat er meer over gepraat moet worden ik hoop dan ook dat dit stukje van mijn blog een veilige haven zal zijn voor vragen opmerkingen tips en het luchten van je hart.

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights