Mijn ervaring en eerlijke mening met en over de Nespresso Vertuo PLus Megamix

Kom je Koffie drinken?

Ik was vorige week aan het wachten op een pakket dat bezorgd zou worden en tot mijn grote verbazing zag ik de bezorger mijn kant op lopen met 2 mega dozen die hij allebei bij mij afleverde… Ik stond een beetje vreemd te kijken want ik verwachte helemaal geen tweede pakket en al helemaal niet een megadoos maar mijn naam stond er echt op! Nieuwsgierig als ik ben ging dat pakket meteen open, vol spanning scheurde ik het pakket open want op de buitenkant kon ik niets zien van wat het was wel kreeg ik een vermoeden waar het vandaan kwam dit pakket kwam van Influenster! Dit is een platform waar mensen hun eerlijke reviews geven van allerlei producten en waar je af en toe een een kleine enquĂȘte/ vragenlijst krijgt aan de hand daarvan wordt je uitgekozen voor een “Vox Box” zou je dit ook leuk vinden, dan staat onderaan deze blog een link waarmee je je kunt aanmelden!

En nu gauw door naar wat er nu in die mega doos zit! De doos zelf was al open van boven en daarin zat een grote witte zak de doos en zak waren flink in de plakband gewikkeld bij het open maken kwam er een grote doos te voorschijn met daarop een afbeelding van een heuse koffie machine!! En niet zomaar een koffie machine ik had de Nespresso Vertuo Plus Megamix voor mijn neus staan mijn koffie hart ging hier wel heel snel van kloppen dit was nog niet alles bij de koffie machine zaten 5 dozen met verschillende smaken koffie cups en ook een prachtige set Nespresso mokken met koffielepels ook zat en een recycle zak bij voor je koffie cups. Zelf drink ik thuis altijd koffie uit een mok, die kleine kopjes vindt ik 10 keer niets dat ik precies 1 slok koffie voor mij. Je snapt dat ik heel enthousiast verder ging met uitpakken want ik kreeg nu toch wel heel veel zin in een bak koffie!

Het in elkaar zetten van de machine was heel simpel en ik kon hem meteen in gebruik nemen. De Nespresso Vertuo is er in verschillende varianten zelf heb ik de Vertuo Plus Megamix waar ik overduidelijk heel erg blij mee ben! Ik ben zelf erg onder de indruk van de heerlijke koffie die er in de cups zit en ook de werking van de cups in de machine. De cups zijn aan de onderrand voorzien van een unieke code die de machine kan uitlezen en daardoor precies weet hoeveel water er nodig is voor de cup die je erin hebt gedaan! Wat voor bakje koffie je nu wilt van een heerlijke grote kop hazelnoot koffie tot een fijne espresso deze machine kan het allemaal zelfs een lekkere luxe koffie heb je binnen een handomdraai zelf gemaakt. De machine is ook erg gebruiksvriendelijk met een lichte aanraking gaat de machine open en de cups hoef je alleen maar te plaatsen na gebruik wordt de cup automatisch afgevoerd naar de opvangcontainer aan de achterkant van het apparaat, als die vol is kan je hem makkelijk verwijderen en de gebruikte cups kan je dan in je recycle zak doen die voorzien is van een retoursticker jou gebruikte cups gaan dan weer terug naar Nespresso om gerecycled te worden zelf vindt ik dit een enorm pluspunt vooral omdat ik een koffie grootverbruiker ben en ik die cups anders zelf in de container had moeten doen die eigenlijk elke maand al propvol zit.

Zoals je kunt merken ben ik echt heel erg blij en enthousiast over deze machine naast dat ie heel handig is en lekkere koffie zet ziet de Vertuo plus Megamix er ook nog eens heel aantrekkelijk uit zelf kreeg ik de zwarte variant die perfect staat bij de rest van mijn zwarte apparaten. De Nespresso Vertuo Plus heeft een adviesprijs van 199 euro en op dit moment kun je hem aanschaffen bij Nespresso voor 1 euro icm een koffie abonnement wat voor deze machine wel handig is omdat de Vertuo cups alleen nog maar online te bestellen zijn. Hieronder nog wat specificaties van deze geweldige koffie machine

FUNCTIONELE SPECIFICATIES
Automatische capsule-uitworpJa
Verstelbare steun voor kopjesJa
Koffiebereiding met 1 druk op de knopJa
Electrisch openen en sluitenJa
Verplaatsbaar waterreservoirJa
Semi-automatische reiniging en ontkalkingJa
5 verschillende kopgroottesJa
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Gewicht4.58 Kilogram
Kabellengte74 centimeter
Afmetingen (BxDxH)14,22 x 42,34 x 32,51 cm
Warmt water op in slechts20 Seconden
Verwijderbaar waterreservoir1.8 Liter
Capaciteit van gebruikte capsules10 capsules

Nu vraag je je vast af of er ook nadelen aan de machine zitten, zelf ben ik zoals je hebt kunnen lezen heel blij en content met de Nespresso Vertuo Plus Megamix toch heb ik wat kleine nadelen gevonden. Zelf vindt ik het minder dat ik mijn cups online moet bestellen zelf doe ik dat liever kopen in de winkel omdat er nog al eens pakketjes verdwijnen en dat zou ik van deze koffie enorm zonde vinden want de cups zijn niet goedkoop voor 10 cups betaal je 7,50 je hebt hier wel echt heerlijke koffie voor terug! Wat ik ook lastig vindt is dat je de machine niet echt schoon kunt maken daar waar je de cup erin doet ik heb nu na een goeie 20 bakken koffie ermee te hebben gezet toch wat koffiegruis in de machine liggen het is echt minimaal maar toch ik kan er net niet goed bij en zou het wel goed schoon willen houden voor een langere levensduur van mijn koffiemachine. Ook is soms de koffie mij niet heet genoeg zelf los ik dit nu op door warm water in de container te doen ik denk dat dit vooral een persoonlijke voorkeur is.

Ik ga nog vrolijk door met testen van de verschillende koffie smaken die werden meegeleverd waar ik uiteraard ook een review over zal schrijven! Super leuk dat je (weer) kwam lezen en hopenlijk heb je wat gehad aan mijn eerlijke mening over de Nespresso Vertuo Plus Megamix.

Hier nog even een rechtstreekse link naar Influenster http://www.influenster.com/r/6902710

With Love Always,

Agnetha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights