Burn out part XII

Hier weer een kleine update hoe het er nu voor staat.

Ergens voelt het alsof er weer een klein lichtpuntje in me leven komt en ik hou me echt vast aan dat kleine lichtpuntje ook al is die nog heel heel heel ver weg.

Laatst heb ik met een vriendin bij een kennis van ons een cacau ceremonie gedaan, we gingen hier heel blanco in samen en wisten niet zo goed wat me konden en mochten verwachten. Voor ons was de hele ervaring heel fijn we zaten met allemaal vrouwen iets wat ik zelf als heel prettig heb ervaren, je deelt makkelijker denk ik met alleen vrouwen binnen zo een ceremonie. Voor mij was de ceremonie heel fijn ik heb mooie boodschappen gehad die mij voor mij veel duidelijk hebben gemaakt, en een stukje kalmte hebben gebracht in mijn hoofd. Voor mij was het dus een hele fijne ervaring en ook de dagen erna voelde ik me een stuk energieker en vrolijker. Wat dat betreft is het zeker voor herhaling vatbaar!

Het schrijven in mijn journal heeft even stil gelegen wat niet erg is natuurlijk maar wel heb ik gemerkt dat ik daardoor langzaam aan toch telkens meer de onrust begon te voelen. Ik heb het daarom weer lekker opgepakt en merk meteen dat ik meer rust heb in mijn hoofd en vooral meer overzicht!

Na deze week hebben mijn kinderen vakantie en jongens wat zijn wij er aan toe! Mijn oudste sluit de basischool af dus het is de afgelopen maanden echt top drukte geweest met dingen regelen en organiseren.

Voor nu kijk ik heel erg uit naar de vakantie even heerlijk niets moeten en opladen vooral opladen! Geen stress geen afspraken echt even helemaal nada! Ik kijk hier zo naar uit!

Voor nu was dit het een heerlijk kort en eigenlijk nietszeggend stukje 🙂


Geplaatst

in

door

Tags:

Geverifieerd door MonsterInsights