Tijd om even lekker te ontspannen!

Na een hele tijd afwezig te zijn geweest ben ik weer terug het gaat gelukkig telkens iets beter met me en zo nam ik laatst de sprong in het diepe en melde ik me aan voor iets heel leuks maar ook erg spannends. Ik mocht mee op de blog boot georganiseerd door Marguerita van unicorn experience deze editie was in samenwerking met de boekenvoordeel!

De boekenvoordeel heeft voor mij veel betekend in mijn burnout zo heb ik daar heerlijke boeken, journals en hobbyspullen gevonden die me er stuk voor stuk door heen hebben gesleept, je snapt wel dat ik meteen al enthousiast werd van deze editie en graag mee wou op de blogboot. Mijn tripje naar amsterdam ging bijzonder goed en heeft me vertrouwen gegeven dat ik dit vaker kan doen zonder paniekaanvallen etc. Maar jullie willen vast alles horen over die blog boot!

We gingen 2 uur varen met Starboard Boats we werden opgehaald voor het Waldorf Astoria hotel en goed verzorgd aan boord met een heerlijke borrelplank en drinken en niet onbelangrijk fijn en vriendelijk personeel. Echt een aanrader om heerlijk een keer door de grachten van Amsterdam te varen met vrienden of familie. Hier een linkje voor het makkelijk vinden van de website en boek meteen jou rondvaart door Amsterdam https://starboardboats.nl/boottochtamsterdam/

Na een klein voorstel rondje ging de vaart echt van start en kregen we uitleg over de GOODIEBAG ik ga je alle items laten zien in de aankomende blogs want wat was het een goed gevulde goodiebag en al die mooie producten verdienen een eigen blog ik kan je vast verklappen dat het een heerlijk ontspannen zomer wordt met deze fijne spulletjes! Natuurlijk laat ik in deze blog wel iets zien anders is het ook zo flauw 😉

Wat ik ook erg leuk vond is dat we een mini workshop kregen van dendennis hij is een bekend haak influencer en heeft al meerdere boeken op zijn naam staan super tof dat hij ons even voordeed hoe je met Japans vlechtwerk op verschillende manieren een mooi armbandje of koord kan knopen. Op de boot zelf was het even lastig maar nu ik het eenmaal door heb heb ik al wat leuke koordjes geknoopt. Op de foto zie je een gehaakte mini Dennis die meegaat op alle avonturen van Dennis.

In de goodie bag zaten ook boeken en 1 van de schrijfsters was mee aan boord om te vertellen over haar boeken wat ik echt super intressant vond zo vertelde Wendy over het proces en van een boek en waar ze inspiratie uit haalde. Het boek Niet Zonder Jou leest erg fijn weg het gaat over 2 jongeren met hele verschillende achtergronden die elkaar ontmoeten en verliefd worden! Zelf lees ik het boek met veel plezier en ben ook erg benieuwd naar de andere delen en boeken van Wendy Brokers

Ook deden we aan boord een heel leuk spel Hitster summer editie het is een spel waarbij je liedjes moet raden en die vervolgens op een tijdlijn moet leggen zelf was ik altijd wel in voor een pubquiz en dit spel is zoiets alleen dan voor thuis of gezellig met de buurtjes van de camping naast een goed humeur 😉 heb je ook je telefoon nodig om de qr codes te scannen en de app van spotify om de liedjes af te spelen door de veschillende muziek stijlen en jaren is dit spel leuk van jong tot oud! Hou jij van spelletjes en van muziek dan is dit echt een aanrader. ps die kapotte telefoon is van mijn puberzoon.

Ik vond het een hele bijzondere ervaring om met de blogboot mee te gaan en ook de andere dames te ontmoeten! Mijn blog is wat later als verwacht online gegaan vanwege ziekte waar ik dacht een hele nare verkoudheid te pakken te hebben heb ik een longontsteking binnenkort halen we antibioticakuur nr2 op in de hoop dat ik de rest van het jaar virus vrij mag blijven. Sorry Sorry Sorry voor de vertraging!

Nogmaals dank voor het organiseren Unicorn Experience & https://www.boekenvoordeel.nl/

Geverifieerd door MonsterInsights