Bruin zonder zon

Mijn eerste review blog!

Ik testte een scrub en 2 tanning producten van Three Warriors een prachtig tanning merk dat te koop is via The Skin Company.

Nou heb ik al een lekker karamel kleurtje van mezelf maar stoorde ik me enorm aan mijn eigen kleurverschil ook kan ik niet meer lekker in de zon bakken wat ik vroeger graag deed, nu heb ik vrij snel last van de zon en zoek ik liever een plekje in de schaduw op. Dit hielp natuurlijk niet echt om een lekker zonnig kleurtje te krijgen.

Ik was al een tijdje op zoek naar iets waarvan ik dacht dat het bij me zou passen en heel toevallig kwam ik een oproepje tegen op facebook ik ging  meteen kijken hoe en wat en dat wat ik zag en las beviel me goed dus ik melde me aan en 2 dagen later had ik al een pakketje in huis met 3 mooie producten van The Skin Company binnen met een daarin Tasmanian Sand ScrubFace tan Aqua mist en een hele fijne self tan mousse

Ik begon meteen met de face mist. Ik heb hem op mijn gezicht hals en op mijn deccollete gespoten om alles een beetje egaal te krijgen qua kleur. Na een uurtje zag ik al lichtelijk verschil waar ik al enorm blij van werd! Toen ik mijn tanden savonds ging poetsen schrok ik van mijn eigen gezicht ik was echt een mooi bruiner geworden zoals je mooi kunt zien op de fotos.

Het voordeel voor mij is dat mijn pigment vlekken en littekens minder duidelijk zichtbaar zijn wat super fijn is omdat ik in de zomer en op warmere dagen graag makeuploos of in elk geval zonder foundation loop.

De Tasmanian sand Scrub een hele mond vol ? teste ik ook meteen dezelfde avond als goede voorbereiding op de tanning mousse. De scrub heeft verschillende texturen wat ik erg prettig vindt mijn huid voelde na de scrub beurt heel zacht en glad aan. 

De volgende ochtend werd ik wakker en het eerste wat ik zag was een heerlijk natuurlijk ogend gebruind gezicht. Ik kon dus ook niet wachten met het gebruiken van de mousse en heb me dan ook nog voor het ontbijt of mijn geliefde kopje koffie in de ochtend lekker ingesmeerd. De mousse moet je eerst even schudden en brengt daarna fijn aan in toefjes zelf had ik geen speciale handschoen om het uitte smeren over mijn huid dus ik had een washandje gepakt. Als bescherming voor mijn hand en nagels had ik een handschoentje aan in de washand voor het geval het heel erg kon gaan vlekken.

Ik had de mousse op me benen buik armen en billen gedaan, meteen na het uitsmeren zag ik al een mooi resultaat.

En dan moest het nog op kleur komen! De mousse kan 1 tot 3 uur trekken voor je het afspoelt. Het resultaat waar je mee achter blijft is echt super mooi. Nooit gedacht dat ik zo een mooie natuurlijke kleur zou krijgen van “zon in een potje”.  Naast dat ik wild enthousiast ben over deze mooie producten zijn ze ook nog heel verantwoord bezig!

Hieronder een klein stukje van de website met hun boodschap.

Three Warriors Organic Self Tan producten komen uit Tasmanië en zorgen voor een veilige, gezonde natuurlijke bruine tint. Three Warriors gebruikt voor haar zelfbruiningsproducten de zuiverste ingrediënten afkomstig uit het thuisland Tasmanië. Three Warriors kiest elk plantaardig ingrediënt ethisch verantwoord en doelbewust vanwege de voedende eigenschappen van de huid. Zij zijn het eerste organic tanning merk dat iets teruggeeft voor sociale en ecologische verandering. Three Warriors doneert 10% van alle winst aan Wello Water die levensveranderende waterprojecten mogelijk maakt. De Organic Self-Tan producten van Three Warriors zijn 100% natuurlijk, certified organic, microplasticvrij en dierproefvrij, PETA gecertificeerd.


Dit klinkt toch enorm goed! En het resultaat liegt er niet om! Mijn huid heeft een mooie egale kleur gekregen ook voelt mijn huid een stuk verzorgder aan! Kortom een hele geslaagde test ik raad deze mooie tanning producten dan ook met liefde aan. Benieuwd naar mijn resultaat? Klik dan hier!

Ook mag ik jullie een mooie kortingscode aanbieden love83 deze code geeft 15% korting als je shopt op theskincompany.nl.


Super leuk dat je kwam lezen en hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.


Geplaatst

in

, , , ,

door

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights