Burn out part V

Hier ben ik weer met een kleine update.

De afgelopen week heb ik geen therapie gehad toch wel iets waar ik me van te voren al druk over aan het maken was vooral omdat ik merk dat ik zelf echt uitkijk naar dat uurtje, in plaats daarvan heb ik gister voor het eerst ingelogd op mijn therapie land en ben ik bezig gegaan met de opdrachten die er voor me klaar stonden. Ik koos voor de les paniek wat helemaal past bij de afgelopen weken. Ik ga niet te diep in op wat er precies in de lessen staat omdat ik niet wil dat dit onbedoeld een trigger kan zijn voor iemand anders.

Zelf merk ik dat ik het erg lastig vindt om onder ogen te zien dat het dus helemaal niet zo goed gaat met mij ook vindt ik het erg lastig om het er over te hebben op het sociaal geaccepteerde antwoord na dan.. Ik merk dat ik lastig dat patroon kan doorbreken vooral omdat ik niet zielig gevonden wil worden en dan snel een sociaal geaccepteerd antwoord geef als er wordt gevraagd hoe het met me gaat, je wilt natuurlijk ook niet altijd de mood killer zijn en voor mijn gevoel is dat al snel als je zegt dat het niet oké met je gaat. Het blijft lastig om hier een balans voor mezelf in te vinden.

Terug naar therapie land… Hier heb ik nu verschillende lessen beluisterd en ingevuld zelf kreeg ik niet helemaal het idee dat de vragen allemaal op mij toepasbaar zijn maar uiteindelijk kreeg ik een mooi overzicht van de ingevulde vragen en daar kon ik me wel in vinden. Heel eerlijk was ik best trots op mezelf dat ik de laptop opende echt met het doel om dit te doen ( ik stel het al uit vanaf het moment ik in therapie zit) en gelijk had gekozen voor de les waar ik het meest tegenop zag.. Ik heb het in meerdere pogingen moeten doen omdat ik wat last kreeg van paniek klachten. Ik heb toen de laptop dicht geklapt schoenen jas en sjaal aangetrokken en ben op de fiets gesprongen om even lekker mijn hoofd leeg te kunnen maken. Zelf hou ik enorm van de vrieskou in combinatie met een zonnetje dat ik in me pyama/ chill outfit op de fiets zat maakte me even helemaal niet uit vooral omdat normaal aankleden al best een opgave is.

Het was deze week niet alleen maar naar en vervelend door de paniek aanvallen die komen en gaan, ik heb ook heel erg genoten van het koude weer in combinatie met het zonnetje was het heerlijk weer en ben ik elke dag een stuk wezen fietsen lekker een rondje om ons stadje heen ik merkte dat ik hierdoor naast een leger hoofd ook energie kreeg om de boodschappen in huis te halen maar ook om langzaam maar zeker ons huis weer op orde te krijgen. Hele normale dingen die mij al een tijd lang heel veel energie kosten, je snapt wel dat ik blij ben dat ik weer wat dingen kan oppakken. Natuurlijk ben ik vaak nog erg moe en energieloos toch haal ik er ook energie uit dat ik in de ochtenden toch mezelf een schop onder me kont geef en dingen doe die gedaan moeten worden.

Ik snap heel goed dat ik niet te snel moet willen, dit is wel iets wat ik lastig vindt omdat ik altijd maar door ga en vooral mijn hoofd 1000 dingen tegelijk wil doen. ik lag me er nu dan ook makkelijker bij neer dat ik niet zoveel kan en s’middags een uurtje of langer moet opladen om s’middags de kinderen aandacht te kunnen geven en verzorgen.

Voor mij was dit een redelijke week en ik hoop dat ik dit gevoel kan vasthouden! Bedankt dat je weer kwam lezen heb je vragen opmerkingen of wil je gewoon even je ei kwijt? reageer dan via het reactie formulier wie weet kunnen we een steun zijn voor elkaar!

Voor nu was dit mijn update en wens ik je een fijn weekend!

With Love Always

Agneet


Geplaatst

in

,

door

Geverifieerd door MonsterInsights