Burn out part VIII

Pfff wat een week heb ik gehad.. Vorige week keek ik heel erg uit naar een lang weekend helaas liep dat anders en ging ik vol stress en paniek aanvallen het weekend maandags 2e paasdag begon ik een beetje bij te trekken en keek ik alvast uit naar de 1e voetbal training van mijn zoon.

Helaas liep het donderdag ochtend heel anders in plaats van me bezig te houden met therapie mijn blog en het maken van content voor instagram was ik bezig met het bellen van de politie naar aanleiding van dreigementen die door een buurman zijn geuit. Afgelopen dinsdag vond deze zelfde persoon het nodig om dit zelfde te herhalen terwijl hij zijn dochter naar school brengt en zijn dochter weer moet zien hoe haar vader over de rooie gaat compleet uit het niets. Helaas kan de politie niet zoveel doen en is de oplossing nog zoek. Zelf ben ik ondanks dat ze niet veel voor me kunnen betekenen heel blij dat ik eindelijk de politie heb gebeld aangezien dit niet de eerste keer is dat dit gebeurd. Wat ik vooral heel zonde vind is dat mijn kinderen al jaren niet buiten spelen uit angst voor de buren.

Van de week tijdens therapie is wel heel duidelijk geworden dat het eigenlijk telkens slechter gaat met mij.. Op dit moment wordt er gekeken naar medicatie en wat evt passend zou zijn voor mij aangezien ik een slechte voorgeschiedenis heb met antidepressiva. En als kers op de taart werd het zeurende pijntje in mijn voet gister plotseling zo erg dat ik niet meer op mijn voet kon staan. Op het moment voelt het alsof iemand een breinaald door mijn voet heeft gedrukt de dokter wou het graag eerst een dag aankijken omdat mijn doorbloeding goed is en mijn tenen niet blauw en dus hinkte ik al huilend van de pijn met een drukverband om mijn voet de deur uit. Wel kreeg ik pijnstilling en moet ik morgen ochtend meteen weer terug komen, als de pijn er dan nog is dan moet ik foto’s laten maken. Dus nu zit ik met me voet omhoog.

Zelf vindt ik het lastig dat het niet langzaam aan beter gaat met me, ik worstel daar echt mee de druk vanuit de gemeente de afgelopen maanden helpt daarin ook niet mee en heel eerlijk heb ik er al meerdere keren aan gedacht om overal mee te stoppen mijn eigen onderneming, mijn instagram pagina en ook de blog ook al haal ik juist uit deze 3 dingen energie. Op dit moment lijkt alles zo uitzichtloos en daarnaast kost het me ook de nodige centen en sta ik echt voor de vraag blijf ik geld stoppen in mijn eigen onderneming zonder dat het iets opbrengt?

Verder ben ik naast al deze ellende deze week bezig geweest met meditatie en iets anders waarmee ik mijn hoofd leeg kan maken ik ben begonnen met paper journaling eerder tekende ik s’avonds vaak maar merkte dat dat me geen rust meer gaf en ik onbewust tijdens het tekenen juist ging malen. En dus ging ik op zoek naar wat anders het paper journaling bevalt me tot nu toe erg goed ik zal er binnenkort een blog over schrijven wie weet helpt het jou ook!

nooit gedacht dat paper journaling zou helpen om mijn hoofd leeg te maken

Voor deze week was dit het, ik hoop dat jou week beter loopt en voelt! En niet vergeten jij kan dit en je bent het waard!!

With Love Always, Agneet


Geplaatst

in

door

Geverifieerd door MonsterInsights