Flower make up!

Bloemen make up een super leuk thema om een make up look bij te bedenken! Maar wat bedenk je dan? Ga je voor een fleurige look geïnspireerd op een bepaalde bloem of maak je bloemetjes op je gezicht? Tussen deze 2 opties zitten nog duizenden ideeën die je kunt maken!

Omdat ik zelf altijd graag met make up in de weer ben geweest en ik mijn creatieve flow miste ben ik een klein groepje begonnen op instagram. Wij zijn een klein enthousiast groepje die maandelijks een make up look maken in een bepaald thema! Vorige maand hadden we het thema flowers! Zelf had ik voor deze look al een bepaald idee in me hoofd waarvoor ik de spullen al in huis had, altijd handig!

Zoals de meeste van jullie weten gaat het de laatste tijd niet goed met me door mijn burn out en ook mijn creatieve flow bleef daardoor op uit staan, mijn instagram groepje http://www.instagram.com/glowing_beauty_queens is een beetje mijn stok achter de deur geworden om toch 1 keer in de maand te gaan zitten voor een creatieve look. Vaak ben ik hier al een paar weken van te voren mee bezig omdat ik graag goed voorbereid aan mijn look begin! We hebben al verschillende thema’s gehad maar voor het flower thema had ik bedacht dat ik met droogbloemen ging werken! Ik ging er samen met mijn dochter op uit om te kijken wat er al bloeide er stond nog niet heel erg veel maar we hadden wat gevonden en gingen dit enthousiast drogen. Na een goede week tussen een grote stapel boeken te drogen haalde we het tevoorschijn helemaal enthousiast probeerde ik 1 dingetje vast te plakken…. Ik kan je zeggen dit ging niet zoals ik wou nou verschillende verwoede pogingen bleef er weinig over van me bloemetje en moest ik dit idee dus opgeven…

Een beetje uit het veld geslagen moest ik opnieuw de denktank in 😉 ik had nu nog twee weken om mijn look af te hebben ik ik begon nu toch wel een beetje de druk te voelen. Ik kan je zeggen dat ook mijn back up plan niet werkte of nou ja ik had er niet helemaal het geduld voor en op de allerlaatste dag moest ik alsnog op stel en sprong naar de winkel en daar gingen we half in de make up op naar de bloemen winkel!

Bij de lokale bloemenzaak www.azalea.nl ging ik op zoek naar echte bloemen die bij mijn plan moesten gaan passen hoe dan ook vandaag moest me look af en ingeleverd worden als beheerder kon ik echt niet op het laatste moment afzeggen. Wat en hoe ik precies met de bloemen ging doen wist ik nog niet en nam wat verschillende dingen mee die ik op verschillende manieren zou kunnen verwrken. Na mijn bezoekje bij de bloemen winkel had ik nog 2 kleine uurtjes voor ik mijn kinderen weer uit school moest halen de oudste vindt het niet leuk als ik met een creatie op mijn gezicht bij school sta om te op te halen en dus probeer ik hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Met heel weinig tijd op de klok heb ik ik het toch voor elkaar gekregen om een mooie creatieve editorial look te maken!

Eerlijk gezegd was en ben ik heel erg trots op mijn creatie die ik binnen de tijd af had op de foto had gezet en mijn gezicht had af gepoetst had voor ik de kinderen moest gaan halen. Zelf vindt ik het bijna op een poster lijken en stiekem denk ik er al over na of en wanneer ik hem ga uitvergroten.

Flower make up by Queen_Love83

Wat vinden jullie van mijn look geworden? Zelf ben ik heel blij met hoe het resultaat en is het me nog steeds een raadsel hoe ik dit goed op de foto heb weten te krijgen zonder wat te zien.

Naast de bloemen die ik kocht bij Azalea heb ik natuurlijk ook andere producten gebruikt hieronder even een lijstje met de gebruikte producten:

Face:

  • Benefit pore primer
  • Dior Forever Foundation
  • Estee Lauder Double wear foundation
  • Queen Love Beauty Royal Blush
  • Queen Love Beauty Royal Highlighter
  • Goldflakes Action
  • BE Creative Make up Photo perfecting setting spray

Lips:

  • Colourfreak Cosmetics

Eyes:

  • Dubbelzijdig plakband Action
  • Bloemen Bloemsierkunst Azalea

Voor nu was dit mijn make up look blog thanks dat je (weer) kwam lezen en mocht je enthousiast zijn geworden om ook make up lookjes te maken meld je dan vooral aan bij ons leuke enthousiaste groepje voor een leuke maandelijkse collab! http://www.instagram/glowing_beauty_queens

With Love Always, Agneet


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights