Benieuwd naar de Remington Blow Dry & Style? lees er meer over in mijn blog!

Hair, Hair, Hair

Ken je dat ook van die dagen of zelfs een week lang dat je haar alle kanten op wilt of net de andere kant op gaat als dat jij graag wilt en als traktatie mega statische haar?!

Zelf heb ik een haat liefde verhouding met mijn haar. Ik mag het graag kleuren en verander vaak van haarstijl ook al hou ik van mijn “mom bun” ik probeer het toch 3 a 4 keer per week te fohnen en te stijlen. Zelf gebruik ik hier op het moment verschillende apparaten voor de ene keer een stijltang de andere keer een krultang en het meest gebruikt is bij mij de fohnborstel. Ik gebruik al de afgelopen 10 jaar dezelfde van Revlon die ik enorm fijn vindt in gebruik maar ja na 10 jaar is deze echt heel erg aan vervanging toe.

Heel toevallig kreeg ik via Freeviews een melding voor een toffe testronde van de Remington Blow Dry & Style 1000 Watt Föhnborstel AS7500 speciaal voor half lang haar, perfect dus voor mijn half lange coupe!! Deze testronde kwam natuurlijk als geroepen en ik twijfelde geen moment om me aan te melden! Na een week kreeg ik bericht dat ik was geselecteerd uit de aanmelders en ik het product kon aanschaffen via Bol.com. De Remington Blow Dry & Style is via bol.com te koop voor 54.99 euro wat mij betreft een schappelijke prijs voor een föhn borstel

Ook onze poes Storm was erg blij met het pakketje!

Inmiddels heb ik de föhn borstel in huis mijn eerste indruk van de fohn borstel zijn positief, de fohnborstel ziet er mooi uit met zijn zwarte uiterlijk met matzwarte en gouden accenten is de fohn echt een plaatje. De fohn komt met verschillende opzet stukken een grote ronde fohn borstel (voor volume) een normale borstel (voor stijl haar) een blaasmond opzetstuk (voor je haar droog föhnen) en mijn persoonlijke favoriet een rond opzetstuk (voor mooie slagen) dit laatste opzetstuk kan zijn borsteltandjes intrekken waardoor het verwijderen van je haar een snel en makkelijk klusje wordt en je niet meer verstrikt zit met je föhns borstel! De Fohn heeft verschillende standen ook een koude stand waarmee je je je krul kan laten afkoelen en die hierdoor langer blijft zitten. Verder belooft de Remington Blow Dry & Style dat je met deze fohn 3 keer sneller je haar droogt en minder pluizig is door de speciale ionische conditionering. Hierbij worden miljoenen ionen verspreidt op het haar om een statische elektriciteit tegen te gaan.

De Remington Blow Dry & Style

Natuurlijk kon ik niet te lang wachten met het testen van deze mooie föhn. Na een heerlijke shampoo beurt was het tijd om de föhn te testen mijn haar was nog nat en om de opzetstukken te gebruiken moet je haar in elke geval voor 80% droog zijn. Zonder de opzetstukken is het dus een normale föhn, mijn haar was erg gauw droog met de föhn, natuurlijk ging ik meteen verder met mijn favoriete opzetstuk de ronde bostel met intrekbare tandjes ik hou zelf heel erg van volume en een grote grove krul/ slag in mijn haar.

Ik begon heel enthousiast met het opzetten van de borstel met intrekbare tandjes het opzetten is heel simpel je schuift het opzet stuk over de föhn en draait hem dan naar naar de kant waar het slotje staat hiermee zou hij er niet meer afkunnen. Ik heb het iets anders ervaren en bij mij kwam de borstel los toen ik hem door mijn haar draaide best wel gevaarlijk vindt ik, gelukkig zet je het opzet stuk er zo weer op helaas voor mij kwam hij nog een paar keer los, dit omdat ik dus niet goed had gekeken hoe het opzet stuk er goed op moest echt wat voor mij om het er niet goed op te hebben zitten. Mijn klunzigheid mocht de pret niet drukken en ik was erg verbaasd met wat voor gemak het opzetstuk volume en krul/ slag in mijn haar gaf vooral het volume!! en dat zonder een drup haarlak of ander product in mijn haar.

Ik heb ook de andere hulpstukken gebruikt mijn kinderen vinden de borstel heel erg fijn en ik ook want met nat haar gaan slapen is ook zo wat dus fohn ik hun haar met liefde droog. Ik ben daar hooguit een half uur bezig met 2 kinderen die prachtig mooi lang haar hebben, zelf ben ik heel blij dat het niet te lang duurt om hun haar van nat uit de douche naar lekker droog heb voor het slapen gaan. De blaasmond gebruik ik eigenlijk het minst omdat ik vaak mijn haar in een krul/slag draag en volume belangrijk vindt.

Ik vindt dit een fijne fohn en heb hem bijna dagelijks gebruikt de afgelopen weken. Wat mij betreft was dit weer een fijne kennismaking en een geslaagde test! Zou jij het ook leuk vinden om producten te testen kijk dan even bij mijn blog Influencer worden?! daar vindt je een link van freeviews waarmee je je meteen kunt aanmelden!!

Super leuk dat je weer kwam lezen nog leuker als je een reactie achterlaat over de blog en eventueel jou eigen ervaring met deze Remington Blow Dry & Style fohn.

With Love Always,

Agnetha


Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights