Hugo Boss Alive intense

De ultieme geur voor de zomer!

Ik mocht via Influenster de nieuwe Alive geur van Hugo Boss testen. Lucky me!

Ik ben al enorm weg van de Alive die al eerder uitkwam en deed dan ook een vreugde dansje toen ik het nieuws kreeg dat ik de Alive intense mocht testen. Ik had de geur al opgezocht bij de parfumerie en was weer aangenaam verrast door deze nieuwe intense versie. Zelf vindt ik dit een heerlijk luchtje voor die heerlijk lange zwoele zomer avonden dat romantische candle light diner met je lief maar ook heel geschikt voor die dagen dat je een beetje zelfverzekerder in je schoenen wilt staan.

Hieronder lees je de beschrijving van de geur.Een krachtige geur die de intense levenslust en moed van de BOSS-vrouw illustreert. BOSS Alive Eau de Parfum Intense, gecreëerd voor vrouwen die risico’s durven nemen en buiten hun comfortzone treden, nodigt uit tot gewaagdheid, voor een intens gevoel van ALIVE-heid.

#
#
#

De exquise noten van framboos stralen positieve energie uit, terwijl de doeltreffende houtachtige basis van levendige vetiver symbool staat voor de assertieve BOSS-vrouw. De sensuele benzoë laat een spoor van zelfvertrouwen en vrouwelijkheid achter; het is de ultieme signatuur van dit Eau de Parfum Intense voor vrouwen. Het gouden ornament omgeeft de glazen flacon als een sieraad, terwijl de krachtige framboos-roze lak het hartstochtelijke karakter van de BOSS ALIVE-vrouw uitstraalt.

Dit had ik zelf niet mooier of beter kunnen omschrijven! Deze geur geeft me dan ook echt een confidence boost waardoor ik hem dus erg graag draag bijna dagelijks! Met deze geur op voelt het alsof je de wereld aan kan en daardoor meer gaat leven en genieten van het moment dit is voor mij in elk geval wel zo! Naast de geur is de fles zelf ook een echte eyecatcher door de gouden omranding die mooi en luxe oogt.

Zelf gebruik ik hier maar 1 spuitje van wat genoeg is voor een hele dag werken, rennen en vliegen. soms mix ik deze pracht parfum met een ander geurtje zoals CK IN2U wat voor een verassend effect zorgt. Eerst vond ik het altijd erg zonde om mijn parfums te mixen maaaaaar nu ik een paar verschillende heb geprobeerd te mixen krijg ik er telkens meer lol in en worden de combinaties die ik maak ook wat beter. Mix jij je parfums wel eens?

Deze heerlijke Alive Intense koop je o.a bij Ici Paris XL als je op de link drukt ga je meteen naar de parfum (super handig wel). Ook hebben een aktie waarbij je  21% korting krijgt met die korting betaal je voor de 30ml ipv 73.-eu maar 57 euro en een beetje!! Ik zeg rennen naar de winkel voor dit ultieme zomergeurtje! 

Lijkt het jou ook leuk om producten te testen en daar je mening over te geven!?

hou dan vooral de blog in de gaten volgende keer geef ik wat tips over de verschillende platformen waar ik ben aangemeld als tester en ook hoe die mij bevallen!

Super leuk dat je (weer) kwam lezen!!

Liefs Agnetha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.


Geplaatst

in

, , , ,

door

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights