Mijn nieuwe schoonmaak maatje!

Schoonmaken… niet bepaald mijn favoriete bezigheid net zoals heel veel van ons, vooral met kinderen in huis vraag ik me vaak af waarom ik het nog doe want je draait nog geen halve slag en het ligt er weer en heel eerlijk ik ben ook niet zo poetsgraag.

Vaak zoek ik voor die lastige klusjes zoals de oven en hoe je streeploos kunt dweilen naar oma’s wijsheden/schoonmaaktips die soms heel erg handig kunnen zijn en ook nog eens een bult geld besparen.

Toch liep ik elke keer aan tegen het dweilen aan, met chronische rugklachten is dit echt mijn minst favoriete klus die wekelijks en nu met dat vieze weer bijna dagelijks voorkomt. Voor mij enorm zuur met mijn rugklachten. IK heb door de jaren heen heel wat dweilen gehad waarvan ik de ouderwetse mop nog het fijnst vondt alleen het hele gedoe met uitwringen en niet te nat op de vloer ermee… v ook niet erg fijn voor de rugklachten natuurlijk. Wat een ellende dat dweilen het “leukste” was altijd dat ik me stok binnen no time door midden had ( blijkbaar ben ik te sterk of gewoon lomp) en het maakt werkelijk niet uit waar of wat voor merk die stok had na een maand was die door midden en natuurlijk vooral als je op de helft bent.

Maaaaaaaaaaaar……..
Een tijd geleden kreeg ik een mailtje van met de vraag of ik een product wou testen een schoonmaak product! Het ging om de Vileda Looper de dweil waar ik al een tijdje op aan het kwijlen was en die stond op mijn verlanglijst voor de kerstman (en ja ik koop huishoudelijke spullen voor onder de kerstboom) mega blij en enthousiast melde ik me meteen aan! Nog geen week later kreeg in een mail dat ik was geselecteerd uit alle aanmeldingen en ik via de link het product eerst zelf moest aanschaffen via bol.com dit omdat ze willen dat je een eerlijke mening geeft over het te testen product. Ik kocht de Vileda looper voor 161 euro hij werd netjes de volgende dag bezorgd en mijn schoonmaak kon beginnen!!

Vol enthousiasme haalde ik de verpakking open na het instructie boekje door te kijken besloot ik dat ik de Looper meteen in elkaar ging zetten en aan de oplader de oplaad tijd is 4 uur als hij helemaal leeg is gelukkig was hij met een uurtje opgeladen ik drukte de pads eronder en vulde het water reservoir met 1 druk op de aan knop begonnen de pads te draaien nog een druk op de spuitknop en er kwam water met een beetje schoonmaakmiddel erdoor uit en het mooiste de looper geeft ook licht! Na de eerste keer gebruik wist ik deze wil ik na de testperiode niet terug geven, de Vileda Looper doet het geweldig is licht in gewicht en doet het zware werk voor je niet meer drukken op de dweil niet meer bukken geen gedoe met emmers en uitwringen echt wat een verademing het mooiste is dat hij super wendbaar is en ook met gemak onder de bank door kan!

De Vileda Looper is voor dagelijks gebruik en heel eerlijk ben ik van een wekelijkse dweilbeurt naar een dagelijks of om de dag gegaan bij de Looper zaten 4 pads dus er ligt altijd wel een schoon paar klaar voor een rondje door het huis ook vindt ik het belangrijk om te vermelden dat wij allemaal lang haar hebben (of nou ja mijn kinderen dan dat van mij valt gewoon heel erg uit) en ook 2 katten ik heb verder geen last met de looper. Ik maak nu dagelijks met plezier schoon en heb binnen als de kinderen naar bed zijn genoeg aan een half uurtje om de beneden verdieping even te stofzuigen en dweilen normaal gesproken koste het me rustig een uur of langer om daarna in de keuken op de mat moest wachten tot alles droog was, je snapt dat ik mega blij ben dat ik nu in minder tijd hetzelfde werk kan doen en dat ook nog zonder lichamelijke klachten. Helaas kwam mijn testperiode na een paar weken op zijn eind en dat terwijl ik zo intens genoot van de Vileda Looper en zijn schoonmaakkunsten. Gelukkig kreeg ik na de testperiode een mooie aanbieding waarmee ik de Vileda Looper mocht overnemen tegen een gereduceerd tarief, ik twijfelde geen moment en heb tot op de dag van vandaag geen spijt!

Mijn rugklachten gaan helaas nooit meer weg maar door de Vileda Looper heb ik geen last pijn en naweeen van het dweilen van mijn huis en kan ik zelf dweilen zonder het in te plannen dit is voor mij echt een mega verandering geweest en heeft me het gevoel gegeven weer iets meer grip op mijn eigen leven te hebben. Ik wil voorlopig niets anders meer en hoop dat mijn Looper nog een lang leven heeft bij ons.

Wat mij betreft zeker een aanrader! Maar mocht je nou nog twijfelen hier nog een keer de voor en nadelen op een rijtje.
Voordelen:
* Doet het werk voor je
* Wendbaar
* Meerdere pads
* Geeft licht
* Makkelijk in elkaar te zetten
* Bergt mooi op
* Minder schoonmaak middel nodig
* Makkelijk in gebruik
* Halveert je schoonmaaktijd
* Vloer droogt snel

Nadelen:
* nog niet gevonden

Hier nog even een doorklik linkje naar de Vileda Looper! https://www.bol.com/nl/nl/p/vileda-looper-elektrische-vloerwisser-vileda-dweil-vileda-mop-spray-mop-vloerwisser-vloerreiniger-draadloos/9300000101170712/?suggestionType=featured_product

p.s Hij is nu in de aanbieding!!

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights