Neovadiol Magistral Elixer

Smeren smeren en nog meer smeren maar wat smeer je nu als je in de overgang gaat? Zelf ben ik vervroegd in de overgang en heb ik al een paar jaar te maken met opvliegers en alles wat erbij hoort. Waar ik zelf heel erg tegen aan liep was dat veel van de producten die ik gebruikte voor mijn skincare routine niet meer paste bij mijn huid wat er voor zorgde dat ik juist acne of nou zeg maar gerust ontstekingen op mijn gezicht kreeg. Bij ernstige huidproblemen ben ik altijd terug gevallen op producten die ik bij de apotheek kon kopen.

Dus ging ik naar de apotheek en vroeg naar producten die fijn zouden zijn bij deze fase van mijn leven hoe erg ik het ook vindt en vond toen de tijd om te accepteren dat ik in de overgang zat. Bij de apotheek kreeg ik echt super fijn advies en heb ik in plaat van meerdere producten uit 1 lijn aan te schaffen gekozen voor 1 product het Noevadiol Magistral Elixer van Vichy!

Vichy Neovadiol Magistral Elixer voor de ouder wordende huid.

Na 1 dag het elixer te hebben gedragen was ik zo blij met hoe het voelde op mijn huid dat ik gelijk een voorraadje had gehaald! De Neovadiol Magistral Elixer is een olie serum met een hele fijne olie textuur die niet plakkerig of vet aanvoelt! Na de eerste keer aanbrengen leek mijn huid wel te stralen en voelde mijn huid ook echt iets steviger aan het fijne van dit Elixer is dat je het op 3 manieren kunt gebruiken

  • als serum, breng een paar druppels aan voordat je je gebruikelijke producten aanbrengt
  • als balsem, voeg een paar druppels toe aan het gebruikelijke verzorgingsproduct zodat het verandert in een balsem
  • als masker, laat 10 druppels voor 10 minuten op je huid inwerken

Dit product klinkt toch als een feestje! Ik vindt het in elk geval heel fijn dat je het op meerdere manieren kunt gebruiken en vooral dat je meteen na het eerste gebruik resultaat ziet. Wat doet en belooft het Noevadiol Magistral Elixer nog meer?

Even kort op een rijtje:

  • Geconcenteerd seru voor dagelijks gebruik
  • Doet de huid gelijk stralen
  • Voedt, verzacht en geeft de huis een gehudrateerd gevoel
  • Versterkt de beschermende huiddbarriere en gaat zo vorcht verlies tegen
  • Effectief bij hormonale veranderingen in de huid door de overgan, waaronder verlies van stevigheid in de huid
  • Verrijkt met exeptioneel complex aan ollien waaronder rijstzemelolie,sheoboter en saffloerolie voor een rijke bron Omega 3,6 en 9
  • Hyperallergeen en geschikt voor een gevoelige huid

Volgens de wetenschappelijke onderzoeken die Vichy doet op al haar producten vindt 93% dat de huid goed beschermd wordt tegen droogheid, 81% vindt dat de huid er gladder uitziet en 89% dat de huid zijdezacht aanvoelt!

Zelf hoor ik bij al die procenten want mijn huid is idd goed verzorgd straalt en ziet er een stuk gladder uit! Ik gebruik dit Elixer nu ongeveer een 3 jaar en deze zit dan ook in mijn dagelijkse routine zelf vindt ik het enorm fijn dat ik met 1 product 3 toepassingen heb en het Elixer kan gebruiken hoe ik het fijn vindt voor die dag! Helaas voor mij en iedereen die ik nu toch enigszins enthousiast heb gemaakt is dit fijne magische Elixer niet meer verkrijgbaar zelf zit ik nu op mijn laatste flesje (zelf heb ik deze altijd op voorraad gehad) en heb ik begrepen dat er een fijn alternatief voor is gekomen de Neovadiol Meno 5 Bi-Serum hier heb ik zelf nog geen ervaring mee maar ben ik wel heel erg benieuwd naar vooral omdat dit het alternatief is voor mijn fijne Elixer! Voor nu ga ik na 3 jaar dit gebruikt te hebben met veel plezier mijn laatste flesje opmaken!

Bedankt weer voor het komen lezen, ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn mening over dit fijne product!

With Love Always, Agnetha

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights