Paper Journal

Misschien ken je het wel een paper journal waarbij je een bladzij bewerkt met papier, kaarten en stickers zelf vond ik het altijd wel leuk uitzien maar leek het me niet iets voor mij. Nou had ik een tijdje geleden bij de Action een mooi papier blok gehaald ik dacht dat is wel leuk voor achtergrond materiaal voor de content die ik maak, helaas was wat ik in mijn hoofd had op de foto’s toch best een beetje anders en belande het papierblok in de knutseltas zonde natuurlijk en dus pakte ik hem er laatst weer uit met het idee dat ik wat leuke strookjes ging knippen om mijn dagboek wat op te leuken.

Uiteindelijk zijn al die stroken niet in me dagboek beland maar op mijn schetsboek samen met een mooie kaart en stickers waar het op een of andere magische manier een heel leuk geheel werd en dus lijmde ik alles vast niet alle papier was geschikt voor lijm of nou ja wel geschikt maar minder mooi als een andere oplossing die ik toen duidelijk nog niet had bedacht.

Hier zie je het resultaat en heel eerlijk was ik verbaasd hoeveel plezier dit me gaf en vooral ook rust in me hoofd en kijk nou! Hoe tof is het geworden! Ik ben heel erg tevreden voor mijn eerste poging! Na deze heb ik er nog een paar gemaakt maar al snel had ik het idee dat ik meer spullen nodig had!

En heel heel heel toevallig moest ik bij de action wezen omdat ik wat nodig had voor Juffen dag bij mijn dochter in de klas mijn geluk begon al in het eerste pad want daar liggen alle papier dingen enz. Ik zag niet meteen wat ik zocht maar oh oh ik zag wel heel veel ander leuk spul met een budget in me achterhoofd vulde ik mijn mandje mijn doel was 3 kopjes voor juffen dag mijn budget voor de kopjes wat lekkers en verpakking materiaal had ik op 10 euro gezet en ik mocht niet over en niet over de 25 euro totaal uitgeven want ja we kennen het allemaal je gaat voor een rolletje plakband en komt met beddengoed vaatwastabletten schoonmaakmiddel en nieuwe interieur dingetjes bij de kassa aan…

Deze keer hield ik me netjes aan het plan zelfs nadat ik mijn mandje al vol had gegooid met leuke andere papier dingetjes die me handig en vooral ook leuk leken.

Eenmaal thuis bekeek ik de blokken nog eens goed en zag dat ik niet alleen maar karton papier had met leuke printjes maar ook stickervellen en van dat gave doorzichtige papier met een leuk printje! Ik kom me niet inhouden en ging meteen zitten om kaartjes te maken voor de juffen! ik vindt ze zo ontzettend leuk geworden!

Ik geniet er echt van om lekker te scheuren met papier en het kiezen van leuke combinaties om zo een leuke creatie te maken! Zelf heb ik de meeste spullen gekocht bij https://www.deblijeluiaard.nl/ en bij https://www.action.com/nl-nl/. Zelf ben ik natuurlijk ook verder gaan kijken naar waar ik nog wat meer spulletjes kan aanschaffen vooral leuke stickers ben ik naar op zoek en washi tape ik vond op alie express de wereld aan spulletjes en ook bij shein vondt ik heel veel stickers ik heb me nog weten in te houden met bestellen maar dat zal vast niet lang meer duren! Verder ben ik nog een beetje zoekende naar hoe wat en waar ik het best nog meer spulletjes kan aanschaffen met een klein hobby budget tips zijn daarom enorm welkom!

Voor nu was dit het en ga ik zo nog lekker papier scheuren en stickers plakken voor mijn volgende bladzij op mijn kladblok! Bedankt dat je (weer) kwam lezen!

Love Always, Agnetha


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights