Selfcare!

 Een heerlijk dagje zelfcare.

De vakantie is net voorbij en heel eerlijk lichamelijk ben ik weer toe aan vakantie op het moment dat ik deze blog tik zit ik op de bank waar ik helaas al de afgelopen 3 dagen zit,wiebel, schuif en lig dit alles omdat mijn lijf weer eens niet meewerken wil en ik enorme last heb van mijn rug waardoor ik niet kon werken de afgelopen dagen omdat ik met geen mogelijkheid op mijn fiets kom zonder enorme pijn scheuten alsof er iemand met een ijspriem zit te prikken en klieren aan een spier.

Ik voel me dan wel 27 maar goed dat is alleen in me hoofd ? mijn lijf denkt er duidelijk anders over. Ik heb al vanaf mijn pubertijd last van rug klachten mijn huisarts vertelde me dat ik er maar mee moest leren leven en hij verder niets voor me kon betekenen… ben je mooi klaar mee! Gelukkig ben ik nu wat jaartjes ouder en wijzer en heb ik zelf ook wel wat handigheidjes gevonden om mezelf iets soepel te houden. Zo begin ik elke ochtend met het rekken en strekken van mijn lijf (behalve de afgelopen dagen want pijn) iets wat me toch redelijk helpt. 

Maaaar omdat ik thuis zit en er niet zoveel uit mijn handen komt besloot ik er een heerlijke zelfcare dag van te maken! Ik kreeg laatst een fijne makeup band binnen van Myllymuksut een webshop uit finland met veel verschillende producten waaronder dus deze make up band zelf gebruik ik nooit een band als ik make up ga doen maar wel als ik lekker mijn gezicht ga verzorgen met maskers serums etc.

Mijn eerste indruk

Mijn eerste indruk van de band is dat hij heel zacht is en groot genoeg voor om mijn hoofd ook zit er een beetje stretch in de stof wat fijn is zodat je hem strak genoeg kunt doen zonder je hoofd af te klemmen. De kleur van de band is blauw en eigenlijk is het een hele simpele band die gewoon zijn werk doet wat ik er zelf heel fijn aan vindt is dat het een zachte band is die heerlijk zit en dat er een hele fijne sluiting is wat lijkt op klitterband alleen dan 100 keer zachter en vriendelijk voor je haar.

De band wordt verkocht voor 8 euro en ze bezorgen wereldwijd zou ik zelf snel weer een band aanschaffen? Als ik heel eerlijk moet zijn dan is dat voor mij een nee de band draagt heel fijn en is heerlijk zacht en ook fijn in gebruik maar voor 8 euro zou ik toch kijken wat mijn opties hier in eigenland zijn en wat er te koop is voor 8 euro bij een leuke kleine ondernemer niet omdat ik de band niet prettig vindt of het niet gun maar vooral omdat de kleine ondernemers. Had dit bedrijf in nederland gezeten had ik zeker zelf een aantal banden besteld. Helaas kan je van de foto niet zien of voelen hoe enorm zacht en fijn de band zit bovendien had ik de band onderste boven om gedaan zodat het merk zichtbaar was voor de foto.

Toch wil ik het bedrijf enorm bedanken voor het opsturen van de makeup band die ik uiteraard met veel plezier blijf gebruiken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.


Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights