Shiseido Sun Stick SPF50

Hier ben ik weer met een een nieuw product dat ik mocht testen via Freeviews! Deze keer mocht ik een product testen van het merk Shiseido! Persoonlijk ben ik erg te spreken over dit merk en haar producten en ik was dan ook laaiend enthousiast dat ik was geselecteerd voor deze testronde!

Het product wat ik binnen kreeg was de Shiseido clear suncare stick spf50, zelf gebruik ik eigenlijk altijd spf 50 in de lente en zomer maanden zelf hou ik van zonproducten die doorzichtig zijn met mijn geleurde huid is zo een witte waas van de zonnebrand niet erg mooi. Ik ben dan ook heel blij dat steeds meer merken gaan voor een doorzichtig product voor zonbescherming.

Dat de Shiseido sunstick bij me binnenkwam was mijn eerste indruk wauw wat een mooie luxe verpakking maar ook oh… wel een beetje aan de kleine kant mijn gedachtes waren letterlijk dit wordt 3 keer smeren en die stick is op. Bij het openen van de stick zag ik een soort deo stick die je omhoog kan rollen door middel van het wieltje aan de onderkant van de verpakking wat ik bovendien handig vond om te bedienen zelfs met mijn lange nagels. Ik testte de sunstick meteen op mijn gezicht om te voelen hoe het product aanvoelt of het fijn aanbrengt.

Ik kan je vertellen dat ik meteen na het eerste gebruik laaiend enthousiast ben geworden van deze sunstick want hij is heeeeeel zuinig in gebruik voelt licht aan op de huid brengt ook fijn aan en past makkelijk in je tas erbij of in je broek/jaszak ik gebruik de sunstick voornamelijk voor mijn gezicht hals en oren. Het formaat van de stick maakt hem makkelijk meenemen zodat je makkelijk weer opnieuw kunt aanbrengen wanneer dat nodig is.

Ik gebruik de stick nu 3 weken dagelijks en de stick is nog niet op de helft! Heel anders als dat ik verwacht had. Wat ik zelf een heel fijn voordeel vindt is dat hij ook fijn zit onder je make up zonder dat je make up raar wordt of gaat schiften op je gezicht door de vettigere onderlaag. Het opnieuw aanbrengen was voor mij geen optie met make up op maar doordat ik het kon gebruiken onder mijn make up waar ook een spf in verwerkt zit voelde ik me wel beschermd tegen de UV stralen.

Even wat voordelen op een rijtje:

 • De stick heeft een doorzichtige formule
 • De stick heeft een hoge beschermings factor spf 50
 • De creme plakt niet
 • Het heeft een handig meeneem formaat
 • Het brengt makkelijk aan zonder vieze handen
 • Het is geschikt voor alle leeftijden
 • Het is gechikt voor alle type huid
 • Het is water afstotend
 • Heeft een anti aging efffect
 • Dankzij SynchroShield™ wordt de beschermingsfilter nog krachtiger wanneer deze warmte, water of transpiratie detecteert. 
 • Beschermt volledig tegen UVA-/UVB-stralen en droogheid, terwijl de huid verzacht wordt.
 • Bevat het botanische ingrediëntencomplex Profense CL en helpt zo schade door uv-straling te voorkomen die rimpels en een ongelijkmatige teint veroorzaakt
 • Formule die vervuiling bestrijdt en voorkomt dat vervuilende stoffen zich aan de huid hechten. Bevat daarnaast een antioxidant om te helpen beschermen tegen schade die door deze vervuiling kan worden veroorzaakt

Ik hoor je denken wat is nou weer een Shyroshield? heel eerlijk had ik ook geen idee en ben ik gaan zoeken wat het nou precies is. De synchroshield is ontwilleld door Shiseido het is beschermingsfilter dat het uv-beschermende laagje versterkt wanneer uw huid warmer wordt of in contact komt met transpiratie of water. Over het botanische ingredienten complex profense cl kon ik weinig vinden behalve de beschrijving die ook hier boven al in de punten is genoemd. Ik ga er maar van uit dat omdat het van planten afkomt het geen schade brengt aan je gezicht.

Ondanks dat ik dit echt een hele fijne stick vindt had ik graag gezien dat je hiervoor een refill had kunnen kopen dit is dan ook mijn enige minpuntje.

Wat betaal je nu voor je stick? Je kunt de Shiseido clear sunstick spf 50 kopen bij de bekende parfumerieën de advies prijs is 35 euro maar bijvoorbeeld bij douglass met 20% korting betaal je nog maar 28 euro!

Mijn eerste indruk en wat ik na 3 weken testen vindt van de Shisheido Clear sunstick spf50.

Voor mij was dit een zeer geslaagde test en ik overweeg deze Shiseido clear sunstick zeker opnieuw aan te schaffen vooral met korting vindt ik dat hij het ondanks zijn prijs zeker dubbel en dwars waard is! Op dit moment is de Shiseido Sunstick clear dan ook mijn favoriete zon product voor mijn gezicht. Ik ga hem heerlijk opmaken nu het lekker zomers is en hopelijk ook een tijd zo blijft!

Bedankt dat je weer kwam lezen!

With Love Always Agnetha

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights