neurtogena handcreme review

Verzorgde handen?! Deze creme geeft het je!

Droge handen ik kan er persoonlijk heel slecht tegen en daarom smeer ik trouw elke dag mijn handen in. Als nagelstyliste vindt ik het belangrijk om mooie verzorgde handen en nagels te hebben.

Toen ik een paar weken geleden een mail kreeg van freevieuws met de vraag of ik intresse had om handcreme te testen was mijn antwoord natuurlijk JA! Ik ontving een link waarmee ik de handcreme zelf moest aanschaffen, en dus bestelde ik via de bol.com link de handcreme. Het ging om de Neutrogena handcreme met de verzendkosten was ik iets minder als 12 euro kwijt voor 2 tubes.

Wat belooft de Neutrogena handcreme?

De Neutrogena handcreme is een geconcentreerde en geparfumeerde handcreme volgens noorse formule voor droge en beschadigde handen. Zelf ben ik nooit heel erg van geparfumeerde cremes omdat dit vaak de werking verminderd, toch was ik heel erg benieuwd naar deze creme omdat dit een nieuwe formule is en bovendien dermatologisch ontwikkeld is had ik er meer vertrouwen in. In de beschrijving stond bovendien dat je maar een druppel nodig hebt van de creme en je met 1 tube 200 keer je handen kunt insmeren! Ik hou van zuinig in gebruik en je snapt dat ik natuurlijk moest uitproberen of 1 drup wel echt genoeg is! In de creme zit 40% glycerine en vitamine E en daarmee zijn je handen 24 uur gehydrateerd en verzorgd. Hieronder even de punten op een rijtje om de boel wat overzichtelijk te houden!

  • De geconcentreerde geparfumeerde handcrème zorgt voor onmiddellijke en langdurige verlichting, zelfs voor extreem droge handen
  • Dankzij de hoge concentratie is de Neutrogena® geparfumeerde handcrème zuinig in gebruik. Eén tube is voldoende voor 200 toepassingen
  • De formule verrijkt met glycerine kalmeert onmiddellijk en beschermt ook droge en beschadigde handen
  • Zelfs onder de meest extreme omstandigheden worden handen merkbaar zachter en gladder
  • Het handige formaat past perfect in elke handtas. Makkelijk voor onderweg

Ingredienten lijst:

Aqua, glycerin, cetearyl, alcohol, ethylhexylglycerin, palmitic acid, stearic acid, sodium cetearyl sulfate, sodium sulfate, phenoxyethanol, parfum

Allergeneninformatie Alcohol Free

Parfumvrij Ja

Inmiddels heb ik het de creme bijna elke dag in gebruik zelf ben ik er heel erg over te spreken! Ik raad deze handcrème dan ook echt aan bij iedereen dus zit jij veel in water, til je veel dozen, of typ jij een gat door je toetsenbord heen!? Deze handcreme gaat echt een verschil maken in de verzorging van je handen. Zelf vond ik na het insmeren dat mijn handen er jonger uitzagen!! Dat willen wij toch allemaal! Helaas heb ik nog steeds niet gevonden hoe ik een filmpje op mijn blog kan krijgen anders had ik een filmpje toegevoegd hier op de blog.

Je koop de handcreme door op deze link te drukken. https://www.bol.com/nl/nl/p/neutrogena-handcreme-geparfumeerd-noorse-formule-voedende-en-beschermende-vochtinbrengende-creme-voor-droge-en-beschadigde-handen-2-x-50-ml/9300000075093709/?bltgh=sKXQFA-XRVznF3-PnVNO3g.2_12.14.ProductTitle

voor het delen van de link krijg ik niets maar het leek mij wel heel makkelijk dat je kunt doordrukken en het product meteen kunt kopen of in je verlanglijst kan gooien! Ik hoop dat je wat aan mijn review hebt gehad!

Bedankt weer voor het lezen!

With Love Always,

Agnetha

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights