Wild deodorant

Ik ben er weer met een leuke deodorant review! Een goede deodorant vindt ik persoonlijk echt een must ik zweet veel en de afgelopen jaren heb ik veel last van hormoon zweet dat ruikt enorm en zeker niet lekker BLEGH! Zelf heb ik gemerkt dat ik van tijd tot tijd moet wisselen van deo omdat ze het dan niet meer doen bij me ofzo, hoe fijn dat ik een pakketje mocht ontvangen om te testen! Omdat ik vervroegd in de overgang zit en erg last heb van mijn hormoon zweet geur wil ik me graag zeker voelen en vooral mezelf niet ruiken.

Ik was erg blij verrast met dit pakketje dat ik mocht ontvangen van Wild refill zoals de naam al verklapt kun je de deodorant of nou ja het blikje vervangen met een nieuw deo blokje ik kende deze deo nog niet op een enkele reclame na die ik voorbij zag flitsen wel werd ik daar al nieuwsgierig van. Het idee dat je 1 verpakking hebt en die weer opnieuw kan vullen met een deo vond ik al heel erg tof!

Kijk nu hoe mooi echt een BLIKvanger 😉 ik mocht de cherryblossom set uitproberen een van mijn lievelingsbomen dus ik was meteen enthousiast! De geur is echt heerlijk maar wat mij vooral aanspreek is dat de wild refill deodorant een duurzame en natuurlijke deodorant is met natuurlijke ingrediënten en aluminium vooral de plasticvrije navulling is echt een groot plus punt.

Het vullen van de aluminium huls waar de deo in moet was een makkie meer kan ik er niet over zeggen geen moeilijk gedoe gewoon simpel en snel vullen zonder vieze handen! Dat laatste is voor mij vaak nog een dingetje ik ben echt een lompe harry wat dat betreft en ook die lange nagels van mij zijn niet altijd even handig.

Wat ik verder heel mooi vindt is dat Wild ook een abonnement vorm aanbiedt je kunt kiezen uit verschillende “blikjes” maar ook wat voor abonnement je neemt zo is er een flexibel abonnement voor 12,99 wat je op elk moment kunt stoppen of pauzeren je bespaart 15% op de normale prijs. Een eenmalige aankoop betaal je 28 euro voor 1 “blik” (12 eu) en 3 navullingen (21 eu) hiermee zit je nergens aan vast. Ook kun je kiezen voor een volledig pakket hiervoor betaal je 37 euro met 1 “blik” (12 eu) en 5 refills (35 eu) bij aanschaf van het volledige pakket zit je ook nergens aan vast. Zelf vindt ik dit mooie opties waarmee je echt kunt kiezen voor een plan dat bij jou past.

Hoe is de deo in gebruik?

Ik gebruik de deo nu iets langer als 2 weken en in die 2 weken heb ik heel goed kunnen testen ik moest helpen bij de musical in de visagie 42 kids in de make up en dat 3 keer op die dag! Maar ook de tropische tempraturen maakte dat ik deze deo heel goed kon testen! Het zal je niet verbazen dat ik echt gek ben op de geur met de cherry blossem onder me oksels vandaan geurde ik heerlijk normaal gaan mijn oksels niet zo goed op parfum jeuk en ingegroeide haren enzo maar met deze deo had ik hier geen last van. De deo overleefde het musical dagje en ook de 30+ tempraturen tijdens een dagje Amsterdam maar ook mijn zweetaanvallen waar ik regelmatig last van heb.

Hoe voelt de deo onder je oksels?

De deo heeft een fijne romige substantie die helaas bij mij iets minder fijn onder me oksels door glijd zelf merkte ik ook behoorlijk verschil of ik glad geschoren oksels had of stoppeltjes eronder zelf scheer ik me niet dagelijks onder me oksels ivm ingegroeide haren en vooral luiheid of nou ja ik vindt het vooral niet nodig met deze deo werkte gladgeschoren oksels bij mij het best nou is mijn huid ook niet meer heel glad en strak en kwam de deo wat brokkelig onder me oksels terecht zelf heb ik dat even met me hand uitgesmeerd zodat ik geen vlekken in mijn kleding zou krijgen

Wat vindt ik de plus en minpunten van deze deo?

Wat ik een enorme plus vindt is het hele refill concept, de plastic vrije verpakking en dat dit een 100% natuurlijke deodorant is. Wat ik persoonlijk minder vindt is dat de deo wat brokkelig is en soms niet soepel terug naar beneden gaat waardoor ik hem met mijn vinger terug zijn blik in moet drukken zelf raak ik liever niet mijn deo aan met mijn vingers

Zou ik de wild deo weer opnieuw aanschaffen of aanraden?

Ook al is de deo wat brokkelig en lijkt hij wat duur voor het kleine blokje deo dat je ziet ik vindt het geen probleem om het brokkelige wat uit te smeren want na 2 weken dagelijk gebruik heb ik nog maar 1/3 van de deo op wat voor mij laat zien dat de deo zuinig is in gebruik voor mij is dit zeker een extra reden om deze deo zelf opnieuw aan te schaffen. Vindt jij het niet een heel groot probleem om je brokkelige deo even uit te smeren en ben jij fan van clean producten dan is dit zeker een aanrader!

Deze zomer staan er nog meer deo’s op de planning om te testen om te kijken wat er nu het beste werkt tegen dat hormoon zweet! Hou vooral de blog in de gaten voor meer deo reviews!

Voor iedereen die graag deze deo willen proberen heb ik een fijne kortingscode gekregen die ik met jullie mag delen met deze code krijg je 20% korting! (Ik krijg hier zelf niets voor)

https://www.wearewild.com/discount/QUEENLOVE20

Bedankt dat je (weer) kwam lezen! ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn ervaring met de Wild deo!

With Love Always, Agnetha

Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights